De Zijlen, nieuwe partner van de Gebiedscoöperatie Westerkwartier

Sinds 9 maart 2015 heeft de Gebiedscoöperatie Westerkwartier er een nieuwe partner bij, de Zijlen. De Zijlen heeft zich als A-lid aangesloten bij de Gebiedscoöperatie, wat inhoud dat ze ook zitting gaan nemen in het bestuur. Dankzij deze nieuwe partner is ook de zorg goed vertegenwoordigd binnen de Gebiedscoöperatie. Een partner die weer volop bij kan dragen aan nieuwe mogelijkheden in het gebied! Samen meer Westerkwartier!

Introductie de Zijlen
De Zijlen helpt mensen met een verstandelijke beperking bij het vinden van hun eigen plek in de samenleving. De missie van de Zijlen is ‘betekenis boven beperking’. Een eigen plek is heel belangrijk, net als contact met anderen. Bij de Zijlen wonen betekent een eigen appartement met de gezelligheid en bescherming van zorg en een ontmoetingsruimte in de buurt.
De Zijlen helpt het leven vormgeven, waarbij de bewoner zoveel mogelijk de regie in handen heeft.

Nieuw lid bestuur Gebiedscoöperatie Westerkwartier
Binnen het bestuur zal Hetty de With zitting nemen. Hetty de With is meer dan dertig jaar werkzaam bij De Zijlen, inclusief de voorlopers daarvan. Vanuit haar grote betrokkenheid en jarenlange ervaring met mensen met een verstandelijke beperking geeft zij leiding aan De Zijlen.


zijlen-logo