Enquête: Tiny Houses

De Gebiedscoöperatie Westerkwartier is onder andere bezig met onderzoek naar ‘Duurzaam Bouwen’, een van de onderwerpen is Tiny Housing. Wij als studenten van de Hanzehogeschool Groningen zijn in samenwerking met Gebiedscoöperatie Westerkwartier een onderzoek gestart. Om een inzichtelijk beeld te krijgen van de markt voor Tiny Houses in het Westerkwartier hebben wij deze enquête opgesteld.

Tiny Houses zijn primaire, volwaardige woningen op kleine schaal. Ze worden bewust gebouwd en bewoond vanuit de behoefte eenvoudiger en duurzamer te leven. Bij het ontwerp en de bouw van de kleine woningen wordt slim gebruik gemaakt van ruimte en innovatieve technologieën. Een Tiny House is max. 50 m2, idealiter (deels) zelfvoorzienend, van goede kwaliteit en esthetisch gebouwd, functionerend als full-time bewoonde woning.

Het invullen van de enquête duurt een kleine 5 minuten. U maakt daarbij ook nog eens kans op een ‘powerbank op zonne-energie’. Wij zouden het erg waarderen als u de enquête wilt invullen. Hieronder de link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfg5mPFY9XWh71Cax_0NOj0RfR8I1AN1vPhnKk0X27zlRfH7A/viewform

Alvast vriendelijk bedankt,

Wessel, Thijs en Jorryt