Festival Nieuwe Energie – een unieke belevenis!

Het Festival Nieuwe Energie, een uniek festival in een uniek landschap! Er zijn vele bijzondere ontwikkelingen in het Middag-Humsterland. Dit willen we graag met jullie delen & ervaren op zaterdag 29 juni vanaf 13.30 uur – locatie Allersmaborg te Ezinge.

Wat kun je verwachten?
We hebben een gevarieerd programma samengesteld. Er zijn korte presentaties gedurende het festival. Echter de hoofdmoot is: ontdek, ervaar & beleef! Maak bijvoorbeeld kennis met energie op vele verschillende manieren, maak kennis met een energiecoach, hoor praktijkvoorbeelden van ervaringsdeskundigen en niet te vergeten de ontwikkelingen in het gebied door de ogen van de echte experts, de bewoners! En dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, en voor de kleintjes wordt uiteraard ook goed gezorgd!

Nieuwe Energie
Energietransitie in het eeuwenoude cultuurlandschap Middag-Humsterland. Kan dat eigenlijk wel?! De bewoners denken van wel, met behoud en versterking van het landschap. Hier zijn een aantal bewoners & experts uit het gebied mee aan de slag gegaan de afgelopen maanden. Hoe pak je de regionale energietransitie aan in een uniek cultuurlandschap? Wie weet dit nou beter dan de bewoners van Middag-Humsterland zelf? Samen deze kans voor dit unieke gebied oppakken. Daar gaan we voor!

Ervaar de bijzondere ontwikkelingen tijdens het Festival Nieuwe Energie!