Gebiedscoöperatie lanceert Workcept voor een inclusief werkend Westerkwartier

 

Onze nieuwe vacaturewebsite Workcept biedt een platform voor iedereen die op zoek is naar relevante studieopdrachten,  werkervaring, nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen in het Westerkwartier. Dit alles in de zeer inspirerende omgeving van de Gebiedscoöperatie, dé netwerkorganisatie die alle sectoren in het Westerkwartier verbindt.

Workcept richt zich op de volgende categorieën:

  • Studenten (praktijkervaring): Workcept voorziet in stages direct bij ondernemers in het Westerkwartier.
  • Studenten (onderzoek): Workcept verzamelt praktijkvragen van ondernemers uit de regio. Studenten gaan met deze vragen aan de slag.
  • Werkervaringsplaatsen: Workcept biedt ondersteuning als je niet gemakkelijk een baan kunt vinden. Zo krijg je relevante werkervaring. Het intersectorale netwerk van de Gebiedscoöperatie vergroot je kans op werk in de regio aanzienlijk.
  • In-Between-Jobs: Workcept helpt je als je andere keuzes wilt maken in je professionele carrière. Het intersectorale netwerk van de Gebiedscoöperatie kan de ogen openen voor nieuwe kansen.
  • Start-ups: Workcept brengt je graag in contact met onze relaties. Zij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een eigen bedrijf in het Westerkwartier én de financiering hiervan.

Studenten van de Hanzehogeschool krijgen uitleg over de mogelijkheden van Workcept.