Kick-Off afstudeerders 2017

Op woensdag 15 februari was de kick-off van de nieuwe lichting afstudeerders. Ruim 30 studenten gaan bij de Gebiedscoöperatie op een grote verscheidenheid aan onderwerpen afstuderen, bijvoorbeeld bij het project REFRAME, de Innovatieboerderij, het Media Office, de Kredietunie, Payroll & intern bij de Gebiedscoöperatie.

De dag begon met een korte introductie over de Gebiedscoöperatie en haar basiswaarden. De opgedane kennis werd gelijk getest door een quiz over de Gebiedscoöperatie. Petje op, petje af! Een leuke en leerzame manier om iedereen zijn kennis over de Gebiedscoöperatie te testen en uit te breiden. Eind van de ochtend hebben de studenten in groepjes nog gewerkt aan een case, om zo de thema’s binnen de Gebiedscoöperatie te ontdekken en alvast te werken met ons interne communicatietool “Basecamp”.

Na een smaakvolle en goed verzorgde lunch door restaurant & zalencentrum Balk, hebben de studenten onder leiding van Hanze-onderzoekspecialisten Jannes Houkes en Marcel van der Werf aan hun individuele onderzoeken gewerkt.

De leerzame dag werd afgesloten met een gezamenlijke borrel.