Meedoen als student/onderzoeker


Fijn dat je belangstelling hebt voor de Gebiedscooperatie Westerkwartier (GCWK). Op Workcept vind je interessante opdrachten voor jouw opleiding.

De sollicitatie-procedure is als volgt:

 • Je kunt online solliciteren op de opdrachten.  Maak een gratis account aan en kies de knop solliciteren en plaats je sollicitatie met motivatiebrief en CV. Je kunt ook zelf een opdracht aandragen. Vermeld dit in je motivatiebrief. Uiteraard past jouw opdracht binnen onze missie en visie.
 • Vervolgens krijg je een ontvangstbevestiging van je sollicitatie
 • Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek
 • In het kennismakingsgesprek gaan we verder op de opdracht in. We houden rekening met je interesses en ambities.

Het kan ook zijn dat je zelf een interessante opdracht hebt, die je graag met de partners van de GCWK uit wilt werken. Wil je met ons in gesprek over je ambities? Ook als startend ondernemer ben je van harte welkom! Vul onderstaand formulier in! We nemen dan snel contact met je op!


  In welke hoedanigheid wil je meedoen:

  Beschrijf hier kort jouw idee:

  Impact: tot welke fundamentele verandering wil je bijdragen?

  Wat is voor jou de urgentie en het belang van het initiatief:

  Welke input wil je leveren?

  Welke rol wil je pakken in het project:

  Welke activiteiten wil je uitvoeren in het project:

  Wat is je belang (wat kom je halen?):

  Hoeveel uur per week kun je gemiddeld besteden aan het project:

  Je hoeft geen lid te zijn om aan een project deel te nemen. Wil je wel direct lid worden, wijzig dan hieronder je keuze:

  Ik word (nog) geen lidStrategisch partner voor een eenmalig bedrag van €10.000 en een jaarlijkse bedrag van €1000Regio-partner voor een eenmalig bedrag van €5000 en een jaarlijkse bijdrage van €500Lokale partner voor een eenmalig bedrag van €500 en een jaarlijkse bijdrage van €250Lokale partner zonder personeel voor een jaarlijkse bijdrage van €250Maatschappelijk partner voor een jaarlijkse bijdrage van €125Vriend van de Gebiedscoöperatie Westerkwartier voor een jaarlijkse bijdrage van €25 of meer