Meedoen als zelfstarter


Fijn dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met de Gebiedscoöperatie Westerkwartier.

Ben je ZZP-er, werkzoekende, in between jobs, zoek je een werkervarings- of een reintegratie-plek laat je dan binnen de GCWK inspireren en ontwikkel je eigen projecten. Je gaat als zelf-starter met de GCWK en haar partners op zoek naar een verdienmodel voor je plannen.

We werken volgens het principe van co-creatie, waarin we gezamenlijk werken aan de oplossing van regionale uitdagingen. We gaan met je in gesprek over wat je komt ‘halen’ en ‘brengen’.  Lees ook het verhaal van onze collega Stephanie van der Hoeven.

We toetsen jouw idee aan de kennis- & innovatieagenda van de regio  en onze waardepropositie. We nodigen je vervolgens uit voor een kennismakingsgesprek waarin we gaan we onderzoeken in hoeverre we als partners bij elkaar passen. Raadpleeg alvast de checklist voor dit gesprek.

Onze ervaring is dat het tonen van interesse of het aanwezig zijn bij sessies onvoldoende is om een transitie succesvol door te voeren.  Als je echt onderdeel van de oplossing wilt worden, is eigenaarschap de belangrijkste succesfactor. Eigenaarschap ontstaat volgens ons wanneer werken vanuit gezamenlijke waarden wordt gecombineerd met persoonlijke ambitie (talenten, drijfveren, focus).

 • Welke competenties/ expertise breng je in
 • Welke rollen passen bij jouw ambitie
 • Welke aktiviteiten horen daarbij en hoeveel uren stel je beschikbaar
 • Welke aanvullende input wil je inbrengen

Wil je met ons in gesprek over je ambities? Vul dan onderstaand formulier in! We nemen dan snel contact met je op!


  In welke hoedanigheid wil je meedoen:

  Beschrijf hier kort jouw idee:

  Impact: tot welke fundamentele verandering wil je bijdragen?

  Wat is voor jou de urgentie en het belang van het initiatief:

  Welke input wil je leveren?

  Welke rol wil je pakken in het project:

  Welke activiteiten wil je uitvoeren in het project:

  Wat is je belang (wat kom je halen?):

  Hoeveel uur per week kun je gemiddeld besteden aan het project:

  Je hoeft geen lid te zijn om aan een project deel te nemen. Wil je wel direct lid worden, wijzig dan hieronder je keuze:

  Ik word (nog) geen lidStrategisch partner voor een eenmalig bedrag van €10.000 en een jaarlijkse bedrag van €1000Regio-partner voor een eenmalig bedrag van €5000 en een jaarlijkse bijdrage van €500Lokale partner voor een eenmalig bedrag van €500 en een jaarlijkse bijdrage van €250Lokale partner zonder personeel voor een jaarlijkse bijdrage van €250Maatschappelijk partner voor een jaarlijkse bijdrage van €125Vriend van de Gebiedscoöperatie Westerkwartier voor een jaarlijkse bijdrage van €25 of meer