Ben je enthousiast geworden over de dingen die de Gebiedscoöperatie Westerkwartier doet? En wil je zelf ook een bijdrage leveren? Dat kan! Neem contact met ons op via telefoon of e-mail, of loop op werkdagen gewoon eens onze innovatiewerkplaats binnen. Er is altijd koffie en thee.

Lid worden van de coöperatie

Als ondernemer kan je lid worden van onze coöperatie. Samen sta je sterker, en je bouwt bovendien een handig netwerk op. Zie de pagina Lid worden voor meer informatie.

Meepraten over een thema of meedoen aan projecten

Wil je meedenken en meepraten over een project, of daar zelf aan mee doen? Sluit je dan aan bij  één van onze vele communities. Samen met anderen – bewoners, onderwijs, ondernemers en overheden – ga je aan de slag met een concreet project. Langskomen op een themabijeenkomst kan natuurlijk ook.

Ondernemersvraag indienen

Ben je ondernemer, en heb je een vraag? Dien die bij ons in. We kijken dan in hoeverre het oplossen of beantwoorden van je vraag bijdraagt aan het versterken van de regio. Is dat het geval, dan kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. Dat kan zijn met advies, of onderzoek door studenten, maar ook door je in contact te brengen met andere ondernemers, overheden en onderwijs.

Afstuderen, onderzoek doen of stage lopen

Ben je student in MBO, HBO of WO en zoek je naar een stageplek of (afstudeer)onderzoeksplek? Kom dan eens met ons praten. Binnen onze innovatiewerkplaats kun je onderzoek of stage doen in opdracht van de Gebiedscoöperatie en onze samenwerkingspartners. Zie voor openstaande vacatures onze website Workcept.nl.

Werkervaring opdoen of vrijwilliger worden in de innovatiewerkplaats

Zoek je naar een zinvolle tijdsbesteding? Binnen onze innovatiewerkplaats, waar studenten onderzoek doen naar ondernemersvragen, is altijd wel iets te doen en heb je volop de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat jij zou kunnen doen.