Nieuw lid: Unit4Security

We hebben gister een interessant nieuw lid mogen verwelkomen bij de Gebiedscoöperatie, namelijk Unit4Security. Een bedrijf dat op een innovatieve en duurzame manier naar beveiliging kijkt. En daarom ook zeker een mooie aanvulling is binnen de coöperatie.

Unit4Security in het kort
“De samenleving verandert voortdurend. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. De mogelijkheden om mens & techniek in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving worden steeds geavanceerder. Wanneer nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van veiligheidsbeleid, weet Unit4Security BV dit op een innoverende manier te realiseren.” De aandachtspunten op het gebied van duurzaamheid zijn ook zeker de moeite waard om te benoemen: elektrisch rijden, bedrijfskleding wordt maatschappelijk verantwoord ingekocht en ze bankieren bij een papierloze bank.

Onderzoek & mogelijkheden
De continue ontwikkelingen binnen de branche bieden ook vele interessante onderzoeksmogelijkheden. Een mogelijke onderzoeksrichting, de ontwikkelingen op het gebied van drones. Daarnaast zijn er al een aantal mogelijkheden besproken om aan te sluiten bij bestaande en toekomstige projecten.