Ondernemen na COVID….hoe dan?

Bent u als ondernemer actief in de regio Westerkwartier? In de sectoren toerisme & recreatie, voedsel of binnen een sectorketen? Dan nodigt de Gebiedscoöperatie Westerkwartier u uit voor:

Online informatieavond Ondernemen na COVID….hoe dan?

Het einde van de COVID-crises lijkt in zicht. Gelukkig, want het heeft een enorme impact gehad op onze economie en onze ondernemers in het bijzonder. Wat volgt zal voor iedereen anders zijn, maar duidelijk is dat we allemaal moeten leren omgaan met verandering. De vraag is: wat houden we vast en wat moeten we veranderen?

 Veel MKB-ondernemers hebben vragen over hoe om te gaan met ontwikkelingen als digitalisering, energietransitie of circulaire economie. Er worden op dit moment diverse subsidieregelingen aangeboden om u, als MKB-er, te ondersteunen bij het voorbereiden op deze ontwikkelingen. Alleen al in Noord Nederland zijn er zo’n 200! ‘subsidieloketten’.

Heeft u ook vragen over ondernemen na COVID, de impact van genoemde ontwikkelingen op uw bedrijf of de regelingen waar u gebruik van kan maken? Samen gaan we aan de slag om oplossingen te vinden!

Hoe dan?

Voor meer informatie over de online bijeenkomst en aanmelding, lees de onderstaande flyer.

Klik hier voor flyer