Opening Kenniswerkplaats Noordhorn

Op 11 februari was het dan zover, de volgende stap in de ontwikkeling van de Gebiedscoöperatie. Om 16:00 uur werd namelijk de nieuwe locatie in Noordhorn geopend door voorzitter van de Gebiedscoöperatie Leendert Klaassen. De opkomst was goed, en het was een mooie samenkomst van mensen die de kenniswerkplaats in de toekomst tot een succes kunnen maken.

Na de opening konden de circa 60/70 man enkele onderdelen van de kenniswerkplaats gaan ervaren. Er waren korte presentaties over onderwerpen als Food Office, FEM Office, Sensortechnologie, Ne(x)t Work, de Innovatieboerderij en Lego Education. Het enthousiasme straalde er van af bij zowel de sprekers als de overige aanwezigen. Dit was een goed begin richting betere kennisuitwisseling tussen studenten, docenten, ondernemers en experts!

Na de presentaties werden er ook nog innovatieprijzen uitgereikt aan Roel van der Molen en Jacqueline Gomashie. En onder het genot van een hapje en een drankje werden  afsluitend interessante ideeën en plannen besproken.

Samen meer Westerkwartier!


IMG_1874