Stichting De Culinaire Vakschool is lid van de Gebiedscoöperatie!

De Culinaire Vakschool is een bijzondere stichting gevestigd in Groningen. Het is bij de Culinaire Vakschool mogelijk om het vak van kok of een andere functie binnen de horeca in een traject van 9 weken eigen te maken. Iedereen is welkom om aan te sluiten, als je maar passie hebt voor het vak!

We zijn erg blij dat de Culinaire Vakschool nu onze partner is. We hebben op vele punten een match, denk hierbij aan inclusiviteit (iedereen mag en kan meedoen), de regionale voedselketen en daarbij ook zeker het belevingsaspect.

We zijn blij dat een partij als deze zich nu ook aansluit, een stichting met een sociaal hart! Dat deze partijen nu ook lid kunnen worden is mogelijk door ons aangepaste lidmaatschapsmodel. Lees hier meer over >>

Een partner om je vingers bij af te likken!
Zoek je nog een cateringpartij? Stop met zoeken. De ploeg van Stichting De Culinaire Vakschool Groningen verzorgt culinaire hoogstandjes. Door met hen samen te werken heb je niet alleen lekker eten op je evenement, maar draag je ook bij aan het culinaire vakmanschap van de cursisten en daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt.