Studenten pitchen hun werk tijdens Symposium ‘Innovatief en coöperatief ondernemen’

Afstudeerders die het afgelopen jaar onderzoek bij de Innovatiewerkplaats hebben gedaan kregen op 4 juli de gelegenheid om hun (tussen)resultaten te presenteren. Tijdens het symposium ‘Innovatief en coöperatief ondernemen’ gaven de studenten korte pitches over hun verschillende onderzoeken bij de Innovatiewerkplaats. Een unieke kans om niet alleen hun werk maar zichzelf te laten zien aan een publiek van ondernemers, lectoren en mede-studenten van de Hanze-Hogeschool.

 

Renée van der Belt (Communicatie) ontwierp een nieuwe huisstijl voor de Gebiedscoöperatie.

 

Rodney Niezen en Rilana de Hollander (Terra MBO Styling & Design) ontwierpen stoepbordposters voor MFC de Weijert/Helpman.

 

 

Jard Rusticus (Communicatie) presenteert zijn film over de regionale voedselketen

 

Naast de twee pitchrondes gaven de werkplaatsmanagers Wobbe Reindersma en Annet Muller uitleg over de Innovatiewerkplaats. Gert Walhof en studenten Facility Management vertelden vervolgens over wat belangrijk is bij de inkoop voor ziekenhuizen, onderwijsinstelligenen horeca. Daarna presenteerden Heleen Harthold en Ton Kremer Westerkwartier Inclusief en Social Impact Bonds. Hans Bergsma en Jacqueline Gomashie sloten de inspirerende middag af met een korte vooruitblik op de plannen voor 2017/2018.