Tjitske de Wit – Stagiaire

Tjitske studeert management van de leefomgeving aan het van Hall Larenstein te Leeuwarden. Gedurende 9 weken zal Tjitske haar bijdrage leveren binnen verschillende projecten, haar focus ligt op het Middag-Humsterland.

Tjitske aan het woord:
Mijn connectie met de Gebiedscoöperatie is dat ik tijdens het eerste jaar van mijn opleiding een presentatie heb bijgewoond bij de Gebiedscoöperatie. Na deze presentatie was ik direct enthousiast, hier zou ik graag stage willen lopen. Toen het tijd werd om te zoeken naar een stageadres heb ik direct mijn sollicitatie gestuurd, en gelukkig was ik welkom!

Ons gezamenlijk (en ook mijn persoonlijk) doel is dat ik kan leren van collega’s en we samen voortgang boeken binnen de verschillende projecten, zo kan ik mij alvast oriënteren op het werkveld.