Uitnodiging: Buurtbus tussen Leek en Zuidhorn

Wij zijn twee studenten van de Hanzehogeschool Groningen. Wij hebben naar aanleiding van het initiatief van dorpsbelangen van Enumatil en Roel Stamhuis onderzocht hoe een buurtbus kan worden aangevraagd.

Bijeenkomst
Bij deze willen wij u uitnodigen voor een bijeenkomst op 11 juni aangaande een eventuele buurtbus tussen Leek en Zuidhorn. Het doel van deze avond is om zo veel mogelijk inwoners en betrokken partijen in de omgeving van Leek en Zuidhorn op de hoogte te stellen van het plan om een buurtbus aan te vragen.

Wat kunt u verwachten?
Wij gaan informatie verstrekken en u kunt daarnaast meepraten/meedenken over dit idee. De leefbaarheidscoördinator van de gemeente Westerkwartier en twee bestuursleden van de buurtbus/stadsbus Hoogezand-Sappemeer zullen vertellen over hun rol tijdens het proces van de aanvraag van de buurtbus en wat hun taak is als de buurtbus rijdt.

De bijeenkomst begint op dinsdag 11 juni om 19:30 uur en verwachten dat de bijeenkomst 1,5 uur zal duren. De bijeenkomst vindt plaats in dorpshuis de Molen te Enumatil. Er zal koffie/thee klaar staan.

Meedenken?
Wilt u bij de bijeenkomst aanwezig zijn? Geef dit dan door via info@gcwk.nl.

Met vriendelijke groet,
Pamela Ellermann en Marnix Poelman

 

Lees ook het artikel op de website van RTV Noord “Gaat er een buurtbus rijden tussen Leek en Zuidhorn?”