Open lunch Media Office op dinsdag16 mei

Hoe zet jouw organisatie communicatie in? Lukt het jullie om het verhaal van de organisatie aan de juiste doelgroepen over te brengen? Ben je benieuwd hoe je storytelling en social media hiervoor in kan zetten?

Het Media Office van de Gebiedscoöperatie Westerkwartier ondersteunt ondernemers uit de regio bij hun communicatie. Samen met studenten bedenken we creatieve oplossingen en zetten we nieuwe media in. Zodat het werk van organisaties in het Westerkwartier meer zichtbaarheid krijgt.

Loop op dinsdag 16 mei tussen 12.30 en 14.00 uur bij de Gebiedscoöperatie Westerkwartier naar binnen om vrijblijvend kennis te maken met het Media Office. En te zien of we iets voor jullie kunnen betekenen. Ook kan je van de andere aanwezige organisaties horen hoe zij hun communicatie aanpakken.

Aanmelden kan hieronder tot 9 mei aanstaande. Geef daarbij je naam en de naam van de organisatie door en met hoeveel personen je komt. Ook kan je in de mail alvast aangeven waar je interesse op het gebied van communicatie specifiek naar uit gaat. Wij verzorgen de lunch.

Aanmelden lunch Media Office