Uitnodiging: “Wij zijn de Gebiedscoöperatie”

Het zal u vast niet ontgaan zijn. De Gebiedscoöperatie Westerkwartier en het Lectoraat Duurzaam Coöperatief Ondernemen vallen de afgelopen periode steeds vaker in de prijzen.

Het unieke concept, waarin het onderwijs, ondernemers, maatschappelijke organisaties, overheid en de omgeving op een structurele basis samenwerken, wordt ruim gewaardeerd, met als recente hoogtepunten:
– het winnen van de Langmanprijs
– en Europese erkenning vanuit EURADA

In deze ontwikkelingen heeft u, zonder het wellicht zelf te beseffen, misschien wel een rol gespeeld! Ieder puzzelstukje draagt bij aan deze unieke samenwerking. Reden voor een feest!

Tijdens het feest zullen we ook stilstaan bij de ontwikkelingen rondom de regionale voedselketen en in het bijzonder de “Food Factory”.

Graag nodigen we u uit op vrijdag 29 maart op een zeer bijzondere locatie. Loonwerkbedrijf Stuut uit Zevenhuizen opent zijn deuren speciaal voor ons. Samen met inwoners van Zevenhuizen en lokale ondernemers ontvangen ze ons met open armen.

Vanaf 13.00 uur is er eerst een “Markt van de Coöperatie”. Ervaar de veelzijdigheid van de Gebiedscoöperatie in optima forma!

Om 15.00 uur begint vervolgens het officiële programma.

[button link=”https://mailchi.mp/4f441aa30d44/gebiedscoperatie-westerkwartier-uitnodiging-wij-zijn-de-gebiedscoperatie-29-maart” newwindow=”yes”] U komt toch ook?! Bekijk hier de officiële uitnodiging en meld u aan![/button]