WEB DESIGN & HOSTING (Website maken en beheren | Alle specialisaties onder één dak)


Leg direct jouw perfecte domeinnaam vast. Je domeinnaam is vaak het eerste dat je bezoekers zien.

 

Website maken en beheren


Website laten maken samen met jou voor je bezoekers

In overleg met jou maken we een mooie combinatie van beeld- en tekstgebruik, passend bij wat je doet en wat je wilt uitstralen. Jij kiest het ontwerp en het benodigde aantal pagina’s en bepaalt de toonzetting.

Dagelijks tot wekelijks onderhoud van jouw website

Als wij een website maken en beheren, dan houdt ons takenpakket namelijk nooit op! Website-onderhoud vraagt dagelijks tot wekelijks de aandacht. Wij voeren aanpassingen en wijzigingen door en houden je website up-to-date.

Om zo goed mogelijk gevonden te worden is het belangrijk dat de informatie op je website up-to-date is!

Vaak gebeurt het dat het te lastig is om een website zelf aan te passen. De website veroudert en scoort niet meer in de zoekmachines.

Alle wijzigingen en updates worden meteen verwerkt in jouw website.

Zodat deze altijd klaar is voor de toekomst.


Complete diensten

 

 • Nieuws & Blog

  Laat van je horen via je blog of nieuws sectie. Eenvoudig toevoegen, foto erbij slepen, eventueel inplannen en klaar! Daarnaast staat het direct op je Facebook pagina!

 • Beveiligde pagina

  Stel een wachtwoord in voor specifieke pagina’s. Bezoekers moeten dan een wachtwoord invoeren om de inhoud op die pagina’s te bekijken.

 • Contactformulieren

  Uiteraard beschikt je contact-pagina over een contactformulier. Maar met onze eenvoudige formulieren-editor kan je zelf elk gewenst formulier aanmaken. Zoals een registratie-formulier, aanmeld-formulier, inschrijf-formulier, bel-me-terug-formulier, etc. etc.

 • Webshop

  Met onze webshop module plaats je producten makkelijk in (sub)categorieën. Bezoekers kunnen deze producten dan in een online winkelwagentje plaatsen en bestellen.

 • Google Maps

  Op basis van je adres gegevens genereren wij automatisch een mooie Google Maps kaart waar je locatie op aangegeven staat.

 • Updates

  Hiermee is je website technisch dus altijd up-to-date! Komt er een nieuwe functie uit, dan kan je daar meteen gebruik van maken.

 • Algemene voorwaarden en privacyverklaring

  Wist je dat een privacyverklaring wettelijk verplicht is? Wij hebben dit al voor je geregeld! Er worden automatisch privacy voorwaarden geplaatst.

 


CONTACT

Gebiedscoöperatie Westerkwartier:

Industrieweg 5
9804 TH Noordhorn
Telefoon: 0594-726002
Email: info@gcwk.nl


Bekijk voorbeelden

 

[wp_links_page]