Toelichting:

 • Ondernemers, ondernemersverenigingen, onderwijsinstellingen, overheden, maatschappelijke organisaties, NGO ’s, belangenorganisaties zijn afhankelijk van het betaalde lidmaatschapsgeld strategische partners, regiopartners of lokale partners.
 • Vrijwilligersorganisaties, dorpsbelangen, verenigingen en stichtingen met een maatschappelijk doel, burgerinitiatieven zijn maatschappelijk partner.
 • Particulieren of bedrijven, die uitsluitend de doelstellingen van de GCWK onderschrijven, kunnen vanaf 25,- per jaar vriend worden van de GCWK.

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor een lidmaatschap.


  Naam contactpersoon *

  Ja, ik word graag lid van Gebiedscoöperatie Westerkwartier. Ik meld mij aan het voor lidmaatschap van: *

  Strategische partner voor een eenmalig bedrag van €10.000 en een jaarlijkse bedrag van €1000Regio-partner voor een eenmalig bedrag van €5000 en een jaarlijkse bijdrage van €500Lokale partner voor een eenmalig bedrag van €500 en een jaarlijkse bijdrage van €250Lokale partner zonder personeel voor een jaarlijkse bijdrage van €250Maatschappelijk partner voor een jaarlijkse bijdrage van €125Vriend van de Gebiedscoöperatie Westerkwartier voor een jaarlijkse bijdrage van €25 of meer

  Mijn lidmaatschap mag openbaar zijn:*

  JaNee

  Uw lidmaatschap wordt zichtbaar op de website en het ledenplatform. Hierdoor bent u goed vindbaar voor andere leden.