Zorgen dat Peebos Werkt, Met Mekaar!

De officiële opening van “Zorgen dat Peebos Werkt, Met Mekaar”. Een mooie mijlpaal, en dat willen we samen vieren! Een bijzonder project waar de samenwerking tussen verschillende partijen uit verschillende sectoren prachtig samenkomt & werkt!

Met het project Zorgen Dat Peebos Werkt, Met Mekaar, laten we Peebos verder uitgroeien tot een plek voor iedereen. Peebos wordt uitgebreid tot een Zorg-Werk-Leer-Ontmoetings-Innovatiecentrum. Een plek waar mensen hun talenten kunnen ontwikkelen, andere mensen kunnen ontmoeten en zelf kunnen ervaren welke betekenisvolle activiteiten bij hen passen. We zorgen voor individuele begeleiding, opleidingen op maat en werkervaring. En we helpen bij het doorstromen naar duurzaam betaald werk bij onze partners en andere organisaties.

In dit project werken Staatsbosbeheer, De Zijlen, Gemeente Westerkwartier, Dolmans Landscaping Services, Landschapsbeheer Groningen en de Gebiedscoöperatie Westerkwartier onder de naam Workcept samen aan een inclusieve arbeidsmarkt in de regio. De komende tijd willen we dit netwerk verder uitbreiden en samen meer initiatieven, zoals arbeidspools en een online platform voor inclusief werken, voor en door de regio, te ontwikkelen.

Ondernemers en andere organisaties die zich aan willen sluiten, maar ook inwoners die op zoek zijn naar werk of werkervaring, roepen we van harte op om op 22 mei met ons kennis te komen maken.

Graag nodigen we u uit voor deze gevarieerde en verrassende opening. Inspirerende presentaties, een openingshandeling, zelf rondkijken op Peebos, een groepsinterview met mensen uit het veld, een hapje en een drankje. De band Westkantstad verzorgt de muzikale omlijsting.


Komt u langs? Woensdag 22 mei
Tijdstip: Inloop 12.45 uur – start 13.00 uur – tot ca. 15:00 uur
Locatie: Theetuin Blotevoetenhof, Peebos 1A te Opende
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via: info@gcwk.nl


Meer over het project weten?!

Het project Zorgen Dat Peebos Werkt, Met Mekaar! maakt onderdeel uit van het programma WorkCept waarin de Gebiedscoöperatie Westerkwartier en haar lidorganisaties werken aan een inclusieve samenleving. Met het project willen we een belangrijke stap richting een inclusief Westerkwartier zetten: een Westerkwartier waar mensen naar elkaar omkijken, en waar iedereen erbij hoort en een betekenisvolle bijdrage kan leveren.

Meer informatie over het project (PDF)